Wat zoekt u?
NAVB Vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement

Onze afdeling Vastgoedmanagement heeft zich gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van vastgoed voor de particuliere belegger  en vastgoedorganisaties met een aantal te verhuren units tot maximaal duizend eenheden.  Ook tijdelijke verhuur en beheer van uw eigen woning bij vertrek naar het buitenland voor uw werkgever is bij ons in goede handen. Al onze opdrachtgevers kunnen rekenen op de aandacht die nodig is om te komen tot een maximaal rendement bij minimale inzet van de vastgoedeigenaar zelf.  Voor de verhuur van uw vastgoed kunt u naast de steun van onze deskundige medewerkers rekenen op gratis plaatsing op de verhuursite van Funda en natuurlijk onze eigen website. Een mogelijke kandidaat huurder wordt door ons altijd gescreend op inkomen, kredietwaardigheid en eventueel  crimineel verleden.

De maandelijkse of kwartaal huurafrekeningen, dit geheel naar uw wens, is overzichtelijk en wordt met bijlagen, bijvoorbeeld kopieën van  voor u betaalde facturen, tijdig aan u verstrekt met gelijktijdige overmaking  van het aan u verschuldigde eindbedrag van de afrekening. Het spreekt verder voor zich dat wij de periodieke huurverhoging en afrekening servicekosten voor u verzorgen.

Indien de portefeuille meerdere complexen of over meerdere complexen verspreide units bevat, met een minimum van 50 eenheden, dan is het mogelijk de gehele administratie in een speciaal voor u op te zetten boekhouding te administreren. Op ieder moment van het jaar kunnen wij u dan een volledig grootboek, exploitatierekening en balans aanleveren. U geeft het door aan de accountant en die kan direct aan de slag!

Uw huurders kunnen eventuele gebreken aan het gehuurde dagelijks melden aan onze afdeling techniek die na melding direct  actie ondernemen om tot snel herstel te komen en daarmee de overlast te beperken. Buiten normale werktijden is daarvoor ook een antwoordservice bereikbaar die direct de nodige acties onderneemt op momenten dat dit noodzakelijk is.

Voor het periodieke groot onderhoud kunt u eveneens gebruik maken van onze diensten. Deze begeleiding is additioneel en wordt dus afzonderlijk met u afgerekend op basis van het aantal bestede uren of tegen vooraf met u overeengekomen vaste vergoeding. De basis vergoeding voor onze beheeractiviteiten kunnen door deze wijze van afrekenen tegen een scherp tarief aan u worden aangeboden.

Mocht een en ander uw belangstelling hebben gewekt en / of wenst u nadere  informatie, neem dan contact op met ons kantoor

Ons telefoonnummer is 070 - 3469403 via welk nummer wij op werkdagen bereikbaar zijn van 08.30 uur tot 17.00 uur, vrijdag tot 16:00.

Nieuws